Läsa om sport

 

Är man intresserad av sport finns det massor av evenemang och information att inhämta från internet och media i allmänhet. Det finns också ett antal svenska sporttidningar för dem som är särskilt intresserade.

Offside

En av Sveriges absolut populäraste fotbollsmagasin där man kan läsa om allt som har med sporten att göra. Det här är en tidning för den verklige fantasten och ger möjlighet att gå in på djupet med intervjuer och mycket information om olika fotbollsevenemang.

GOAL Junior

En rolig och innehållsrik fotbollstidning för yngre läsare som har mycket bildmaterial, bra intervjuer liksom posters som knoddarna kan dekorera sina rum med.

Svenska Tennismagasinet

Detta är den enda svenska tennistidningen och den innehåller både internationell och svensk verksamhet. Intervjuer och reportage med stora och små spelare liksom tips till dem som vill blir bra tennisspelare.

Golfbladet

En relativt ny tidning om golf som förutom den allmänna informationen om turneringar och skickliga spelare också ger rolig och intressant läsning om golfens historia och olika aspekter.

Pro Hockey

Allt om ishockey på internationell nivå där läsarna kan fördjupa sig i intervjuer, resultat och mycket information som har med hockeyvärldens många sidor att göra.

Posted januari 14, 2017 in: Sport by carl

fudge-lite